Kā izdzēst TikTok kontu

TikTok ir fantastiska lietotne, kas ļauj izmantot video saturu, lai parādītu savu radošumu. Tas ir jautrs veids, kā sazināties ar draugiem un ģimeni. Daži cilvēki pat ir kļuvuši slaveni, pateicoties savām augšupielādēm.

Ja nolemjat, ka šī lietotne jums nav piemērota, vēlēsities uzzināt, kā izdzēst savu TikTok kontu.

Darbības, kas jāveic, dzēšot TikTok kontu



Ir svarīgi atcerēties, ka TikTok konta dzēšana ir neatgriezenisks lēmums. Lietojumprogramma nevar atsaukt jūsu darbības vai atgūt saturu, ja veicat šīs darbības. Ja kaut ko iegādājāties lietotnē, jums nav tiesību saņemt atmaksu.

  1. Atveriet lietotni TikTok

Sākuma ekrānā vai lietotņu atvilktnē jums būs jāatrod melnbaltā mūzikas nots, kas attēlo TikTok. Pieskarieties ikonai, lai programma tiktu atvērta.

  1. Pieskarieties profila ikonai

Tiklīdz TikTok ir atvērts, ekrāna apakšējā labajā stūrī būs jāpieskaras ikonai, kas izskatās pēc personas. Tā saka es zem tā. Ja neesat pierakstījies kontā šajā ierīcē, lietotne lūgs jums to izdarīt šobrīd. Lai turpinātu, šī darbība ir jāpabeidz.

  1. Pieskarieties izvēlnes ikonai

Ja skatāties mobilās ierīces augšējā labajā stūrī, jūs redzēsit trīs horizontālus punktus. Šī opcija ir nolaižamā izvēlne, lai pārvaldītu savu kontu. Jums būs jāvirzās uz Konfidencialitāte un iestatījumi . Pēc tam izvēlieties Pārvaldīt manu kontu lai turpinātu centienus izdzēst savu TikTok profilu.

  1. Ritiniet uz leju, lai izvēlētos komandu Dzēst

Šajā darbībā jums ir iespēja pārslēgties uz profesionāļa kontu, taču varat arī ritināt uz leju, lai izvēlētos Dzēst kontu komandu. Pieskarieties pogai, kas atrodas jūsu ekrāna apakšā Pārvaldīt manu kontu ekrāns.

Jūs tiksit novirzīts uz apstiprinājuma lapu, kurā ir sniegta plašāka informācija par konta dzēšanu.

Ja izveidojāt TikTok kontu, izmantojot citu sociālo mediju platformu, piemēram, Twitter vai Facebook, jums būs jāizvēlas Pārbaudiet un turpiniet lai pierakstītos šajā pakalpojumā, pirms tiek parādīta ar dzēšanu saistītā apstiprinājuma lapa.

  1. Apstipriniet dzēšanu

Lai pieskartos lielajam, ritiniet uz leju Dzēst kontu parādītā poga. Pēc tam jūs redzēsit uznirstošo logu, kurā vēlreiz tiek lūgts izdzēst kontu. Atkarībā no tā, kā profilā iestatījāt drošību, pirms šīs darbības pabeigšanas, iespējams, būs jāverificē savs tālruņa numurs un jāievada apstiprinājuma kods.

Kad esat apstiprinājis, ka vēlaties dzēst savu TikTok kontu, darbība ir tūlītēja. Jūsu videoklipi vairs nebūs redzami citiem lietotnes lietotājiem. Pirms šī procesa pabeigšanas noteikti saglabājiet visu saturu, lai tas nepazaudētu.

Kas notiek pēc tam, kad izdzēsu savu TikTok profilu?

Dažās pamācībās par TikTok profila dzēšanu ir teikts, ka varat atcelt šo darbību, ja to darāt mazāk nekā 30 dienu laikā.

Ierēdnis TikTok palīdzības rokasgrāmata īpaši teikts, ka konta dzēšana ir neatgriezeniska un to nevar atsaukt. Lietotne iesaka ikvienam, kam ir problēmas ar platformu, vispirms sazināties ar klientu apkalpošanas dienestu, lai atrisinātu savas problēmas.

Kad esat izpildījis visas lietotnē norādītās darbības, lai dzēstu savu kontu, vairs nevarēsiet to izmantot pieteikšanās nolūkiem. Jūs zaudējat piekļuvi visiem iepriekš publicētajiem videoklipiem un visiem iegādātajiem priekšmetiem.

Kopīgotā informācija no tērzēšanas ziņojumiem un citas platformas saziņas joprojām var būt redzama citiem.

Kā neatgriezeniski izdzēst savu TikTok kontu?

Atveriet Tik Tok lietotni un pieskarieties pogai Es profils lietotnes apakšējā labajā stūrī. Pieskarieties trīs punktu izvēlnei ekrāna augšējā labajā stūrī. Atlasiet Pārvaldīt manu konts un pēc tam pieskarieties Dzēst kontu ekrāna apakšā.

Kāpēc TikTok neļauj man izdzēst manu kontu?

Ja tavs konts nav pierakstījies, tad jums ir jāpierakstās savā TikTok konts vispirms. Pieskarieties trīs punktu izvēlnes ikonai “ ⋮ “ “ ⋯ ” ekrāna augšējā labajā stūrī. Pieskarieties vienumam Pārvaldīt Mans Konts . Tagad sadaļas Pārvaldīt apakšā Mans Konts lapu jūs redzēsiet Dzēst kontu pogu.

Kā es varu izdzēst savu TikTok kontu bez tālruņa numura?

Sākuma ekrānā pieskarieties ikonai Es, kas būtībā ir jūsu profila ikona labajā apakšējā stūrī. Pēc tam augšējā labajā stūrī pieskarieties trim vertikālām punktētām līnijām. Saskaņā Konts sadaļā pieskarieties Pārvaldīt konts . Apakšdaļā pieskarieties Dzēst kontu opciju.

Kā izdzēst TikTok kontu, ja esat aizmirsis paroli?

Tu dariet to, izpildot Aizmirsu savu paroli vai Var Nepiesakieties vai līdzvērtīga saite pakalpojumā Pieslēgties lappuse. Izpildiet norādījumus, lai atgūties piekļuve Jūsu konts . Vienreiz tu ir piekļuve, jūs varat izdzēst uz konts, ja jūs vēl gribas.

Kā atcelt Tik Tok numura reģistrāciju?

Vai TikTok konta dzēšana noņem tālruņa numuru?

Turklāt tālāk dzēšana uz TikTok konts , jūsu telefona numurs un cita saistītā informācija tiek automātiski izdzēsta.

Kā izdzēst savu TikTok kontu, negaidot 30 dienas?

Piesakieties savu TikTok kontu ; Pieskarieties trīs punktu ikonai augšpusē jūsu profila lapa; Atlasiet Pārvaldīt Mans Konts Krāns Dzēst kontu Saņemiet un ievadiet apstiprinājuma kodu; Krāns Dzēst kontu … Turklāt, jo vairāk cilvēku varat uzņemt jūsu atbalstu, jo ātrāk notiks tā dzēšanas process konts .

Kā es varu atgūt savu TikTok kontu bez tālruņa numura un e-pasta?

Uz atgūties jūsu TikTok konts bez e-pasta vai telefona numurs , jums jāiesniedz Tik Tok atsauksmju veidlapa. Varat arī izveidot jaunu TikTok konts un ziņojiet par problēmu tieši lietotnē. Kad esat iesniedzis atsauksmju veidlapu vai ziņojis par problēmu, uzgaidiet dažas dienas, līdz TikTok atbildi.

Kā es varu atgūt savu aizliegto TikTok kontu?

Tiks konti, kas pastāvīgi pārkāpj kopienas vadlīnijas aizliegts no Tik Tok . Ja Jūsu konts ir bijis aizliegts , tu to darīsi saņemt reklāmkaroga paziņojums, kad nākamreiz atverat lietotni, informējot jūs par to konts mainīt.

Lai iesniegtu apelāciju:

  1. Atveriet paziņojumu.
  2. Pieskarieties Apelācija.
  3. Izpildiet sniegtos norādījumus.

Kā atgūt savu veco TikTok kontu?

Kā pieteikties savā vecajā TikTok kontā?

Kāda ir mana TikTok parole?

Pieteikšanās lapā atlasiet Aizmirsu parole ? Tiks parādīts dialoglodziņš, kurā tiks jautāts, vai vēlaties atiestatīt Tava parole izmantojot jūsu tālruņa numurs vai jūsu epasta adrese. Process ir praktiski vienāds abās metodēs: Tik Tok nosūtīs jums sešciparu kodu uz jūsu e-pasta adrese vai tālruņa numurs.

Kā es varu piekļūt savam vecajam TikTok kontam bez paroles?

Kā atiestatīt TikTok?

Vai es varu izdzēst savu TikTok kontu un sākt no jauna?

Varbūt jūs šķiraties ar savu Tik Tok partneri un vēlaties to visu nolaist, bet jūs nevēlaties mainīt savu konts nosaukums. Tikpat vienkārši, cik no jauna var izgudrot sociālajos medijos, tas ir viegli arī iekšienē Tik Tok . Tu var arī izdzēsiet visu savu TikTok ziņas un sāc vēlreiz vai noslaukiet savu konts un sāciet visi beidzies .

Kas ir TikTok zombiju konts?

Skati. Ja jūsu videoklipi saņems 100 vai mazāk skatījumu, jums būs a zombiju konts , tāpēc izdzēsiet un sāciet no jauna. Videoklipi, kuriem ir 1000–3000 skatījumu, nozīmē, ka jums ir vidējais līmenis konts . Videoklipi, kas saņem vairāk nekā 10 000 skatījumu, nozīmē, ka jums ir prāts konts .

Vai man var būt 2 TikTok konti?

Vairāki konti .

Tik Tok pieļauj vairāki konti , bet profesionāļu padoms: vairāki konti no viena tālruņa atzīmēs jūs kā uzņēmumu konts un tāpat kā daudzas platformas, tās noteiks jums prioritātes, ja vien neesat maksājošs reklāmdevējs. Ja izmēģināt dažas no šīm lietām, ierobežojiet savu konts piesakieties vienā ierīcē.

Vai 500 skatījumi vietnē TikTok ir labi?

Ja tas ir vairāk nopietns temats, skatījumu skaits patiesībā ir pienācīgs, jo šādu videoklipu gandrīz nav Tik Tok un joprojām, ja jūs saņemat 500 skatījumi stundā, tas ir slavējami. Dalīšanās, Patīk un komentāri: Tikai skatījumi diez vai būtu svarīgi, ja jūsu videoklipos nebūtu iesaistīšanās.